pamelatony2De afgelopen maanden is er veel ervaring opgedaan met workshops, persoonlijke coaching & business coaching van starters, mensen in de bijstand en mensen in de WW in buurtcentrum, De Nieuwe Banier,  in Rotterdam.  Samen met een aantal bewoners willen we deze kennis en ervaringen graag delen samen met een aantal van de betrokkenen onder de kop ‘Buurthuis 3.0’. Een nieuw concept voor en door bewoners.

Workshops ‘Geld verdienen met jezelf’.

Gedurende 3 maanden hebben we samen met een aantal buurtbewoners en vrijwilligers  tijdens workshops gewerkt aan een eigen plan en met hun eigen huiswerk en oefeningen uit de verschillende hoofdstukken van ‘Geld verdienen met jezelf’ (zie hier). Ook hierbij hielpen bewoners andere bewoners.

Producten en diensten voor buurtbewoners en vrijwilligers.

We bieden samen met een aantal vrijwilligers, bewoners & lokale ondernemers de volgende diensten op maat aan:

  • Het verzorgen van basiscursus ‘Geld verdienen met jezelf’ op verschillende niveaus
  • Het verzorgen van cursussen ‘Geld verdienen met jezelf’ voor gevorderden
  • Het verzorgen van trainingen Train-de-trainer met ‘Geld verdienen met jezelf’
  • Business coaching en beoordeling van je businessplan/start-up plan
  • Coaching van ondernemers en winkeliers.

Doel is om zoveel mogelijk buurtbewoners bij de activiteiten in te schakelen en ze zo ‘te leren vissen in plaats van geld te geven voor vis’. Om ‘Zelfverdiener’ te worden en in actie te komen. Los van culturele achtergrond, afkomst, religie of wat dan ook. De cursusinhoud wordt dan ook aangepast op starters, start-ups, zzp’ers en thuiswerkers en worden gegeven samen met mensen uit de betrokken doelgroep.

Tegelijkertijd hebben we ook samen met mensen uit de wijk een nieuwe strategie voor het buurtcentrum ontwikkeld. Hier kun je daar meer over lezen.

Meer weten?

Wil je meer weten  over ‘Geld verdienen met jezelf’ in jouw buurthuis? Bel me dan op 06-34387806 op e-mail me via onderstaand formulier naar buurthuis30@tonydebree.com.

Tot snel!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht