paperbackstack_550x498Hi, ‘Geld verdienen met jezelf’ is een praktisch boek met concrete voorbeelden, duidelijke uitleg, oefeningen en duidelijke checklists. En met in totaal meer dan 101 tips waarvan eenenzeventig over manieren om slim geld te verdienen als voorbeelden waar je je eigen businessmodel met verschillende inkomstenstromen kunt samenstellen.

Hieronder zie je de inhoudsopgave staan.

1. Geen paniek *
2. Van medewerker tot ondernemer **
3. Twintig tips om meer te doen in minder tijd
4. Negentien tips om slim thuis te werken
5. Tony’s elf gouden regels voor succes ***
6. Doe je huiswerk
7. Kies je projecten
8. Kies je unieke businessmodel
9. Stel je oplossing samen
10. Vermarkt en verkoop je oplossing
11. Je product of dienst promoten met online marketing
12. Eenenzeventig manieren om slim geld te verdienen ****
13. Kom uit je luie stoel en ga aan de slag! ****

Dus bestel ‘Geld verdienen met jezelf’ nu hier en start morgen als ondernemer in deeltijd naast je vaste baan of als zelfstandig ondernemer gedurende 100% van je tijd.

Noten:

* Concrete tips en voorbeelden als je bang zijn voor je vaste baan tijdens b.v. een reorganisatie of als je aangezegd bent of zelfs al ontslagen bent.

**  Concrete tips en voorbeelden als je een vaste baan hebt en op termijn voor jezelf wilt beginnen of als je gewoon van je droom of je passie geld wilt verdienen naast een vaste baan. 

*** Succesvolle ondernemers, groot en klein, blijken negentien karateristieken gemeen te hebben. En dat geldt dus ook voor succesvolle starters, start-ups en zzp’ers online en offline. Waarbij slim online zakendoen voor iedereen key is.

**** Hier heb ik eenenzeventig voorbeelden gegeven van hoe je slim offline, online of in een gemengd businessmodel meerdere inkomsten naast elkaar kunt genereren, een flexinkomen of flexibel inkomen dus. Ik had er oorspronkelijk meer dan 150, maar dan was het boek nog dikker geworden!

**** In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe je o.a. op www.geldverdienenmetjezelf.nl extra materiaal per hoofdstuk kunt downloaden als lezer en als andere klant en hoe je daar automatisch  bericht over kunt krijgen.

Bestel ‘Geld verdienen met jezelf’ nu hier.