logo-mkbradioGoedemorgen.  Super nieuws. Ben donderdag 26 maart te gast bij MKB Radio over  ‘Geld verdienen met jezelf’, starten zonder financiering en slim stapelen online & offline voor het MKB. Hieronder volgen de details.

Wat is MKB Radio?

MKB Radio is een online 24/7 radiostation, met een maandelijks potentieel bereik van 400.000 unieke bezoekers op onze platforms. Je kunt ze vinden op Twitter @MKBradio en op Facebook.com/MKBradio.

Hoe verloopt een interview?

Het gesprek aan de stamtafel van het RadioCafé wordt gevoerd door presentator Bram Donkers en zal ongeveer ongeveer 10 minuten duren. Na het interview worden foto’s en soms ook video’s gemaakt.

Wanneer wordt het programma uitgezonden?

Het MKB RadioCafé wordt vanaf de opnamedatum uitgezonden; de eerste uitzending is donderdag om 17.00 uur. Het programma wordt een week lang herhaald, elke dag ’s ochtends om 7.00 uur, ‘s middags om 12.00 en 17.00 uur en ‘s avonds om 21.00 uur. Schakel in via MKBradio.nl of luister via de iPhone en Android apps; ook ‘on demand’. Het programma en de losse interviews staan ook in de radioplayer op MKBservicedesk.nl.

Heb inmiddels een goed voorgesprek gehad en heb er flink zin in!

Nog een prettige dag.

Tony de Bree

p.s.

Volg me hier op Twitter voor speciale info en speciale aanbiedingen voor mijn Twitter-volgers en let’s connect op LinkedIn hier, ok?