Geld verdienen met jezelf

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst.

Intro ‘Geld verdienen met jezelf’ (video)

kineticHallo. Zoals je weet wordt online video op sites als YouTube en Vimeo maar ook op Facebook steeds populairder en dat is ook logisch.  We onthouden dingen beter als we ze zien en als we ze horen zoals op onderstaande video goed te zien is.

Daarom zul je op deze site ook steeds meer verschillende soorten online video’s zien naast foto’s en tekst om dingen uit te leggen en toe te lichten.

Intro ‘Geld verdienen met jezelf’.

Hieronder is een mooi voorbeeld van een dergelijke video te zien. Het is een zogenaamde ‘Kinetic video’ (‘moving text’ zie hier), een soort animatievideo waarin wordt uitgelegd wat ‘Geld verdienen met jezelf’ is, voor wie het boek bedoeld is en nog veel meer. Kinetic video’s zijn heel populair op dit moment. Klik op de pijl op de video hieronder.

Meer weten over het gebruik van online video en de verschillende soorten video’s, bekijk deze blogs.

3 reacties

  1. Ik heb het boek via de iBook store van Apple gekocht, maar daar zat het gratis E-book over besparen helaas niet bij.

    • Paul, zal het e-book naar je e-mail sturen. En even blog maken over hoe je het als lezer kunt downloaden. Registreer jezelf even op de site en dan krijg je de andere gratis e-books etc. ook. Vg Tony

    • Paul en andere (digitale) lezers: achter op de flap van het boek staat de info waar je dit gratis e-boek kunt downloaden. E-mail me anders even via ‘Neem contact op’, ok? Vg Tony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Van: Tony de Bree

© 2020 Geld verdienen met jezelf

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑