geldverdienenmetjezelf‘Geld verdienen met jezelf’ is vooral een praktisch boek dat je zowel zelf moet aanschaffen als je wilt gaan ondernemen naast je vaste baan, als je werkeloos bent of dreigt te worden,  als je voor jezelf wilt beginnen of als je al zelfstandig ondernemer bent maar wilt gaan stapelen.

‘Geld verdienen met jezelf’ blijkt inmiddels ook heel goed bruikbaar te zijn voor allerlei vormen van groepsgewijs en individueel onderwijs (‘blended learning’) rond ondernemen en geld verdienen, tijdens reorganisaties, voor outplacement en reintegratie, voor opleidingen voor starters en voor start-ups en voor online workshops en masterclasses.

Waar kan ik ‘geld verdienen met jezelf’ als boek of e-book bestellen?

Je kunt het  boek overal kopen als boek of als e-boek. Voorbeelden zijn deze partners:

bolcom klik  hier.

managementboeknl     klik hier.

veenerick (Roelofarendsveen): klik hier.

rijnlandseboekhandel (Oegstgeest): klik hier.

Als je een groter aantal boeken wilt kopen, kun je dat ook via mij doen. Stuur me dan even een e-mail via het formulier hieronder.

Hoe kan ik een gesigneerd exemplaar van ‘Geld verdienen met jezelf’ bestellen?

Je kunt via mij een of meer gesigneerde exemplaren bestellen, voorzien van een opdracht er in. Super idee voor een persoonlijk cadeau voor iemand die b.v. voor zichzelf gaat beginnen of je organisatie gaat verlaten. Stuur me even een e-mail naar geldverdienenATtonydebree.com.

Hoe kan ik als docent een reviewexemplaar van ‘Geld verdienen met jezelf’ aanvragen?

Je kunt als docent, trainer of als facilitator van workshops en masterclasses een reviewexemplaar aanvragen. Lees hier hoe je dat kunt doen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht