Tony de Bree’s persoonlijke cadeautips voor online ondernemers, starters & startups

December is cadeaumaand en Kerstpakketten-maand voor veel ZZP’ers, starters en online en offline ondernemers. Ik lees veel verschillende boeken en hieronder volgt mijn eerste lijstje voor mensen die zich vooral willen richten op online ondernemen, online freelancen en online starten als eenpitter. Al dan niet in combinatie met een vaste baan. Maar ze zijn ook geschikt voor mensen die al voor zichzelf zijn begonnen en extra inkomsten kunnen gebruiken.

Hier volgen mijn drie eerste tips met ‘doe-boeken’ die ik altijd bij me heb en zelf bijna dagelijks gebruik:

  • ‘Een werkweek van 4 uur’: een aanrader voor mensen die of naast hun vaste baan of als zelfstandig ondernemer geld willen verdienen en voor mensen die willen begrijpen hoe het nieuwe ondernemen zoals ik dat al sinds 2001 doe werkt. Ook prima als je tegen een burn-out aanzit trouwens om uit bepaalde situaties te verdwijnen binnen grote traditionele organisaties. Klik hier.
  • ‘Geld verdienen met jezelf’: zie de inhoudsopgave hier. Lees de reviews hier. En bestel het boek hier of het e-boek hier.
  • ‘100 $ startup’:¬† mijn persoonlijke favoriet en inspiratie voor ‘Geld verdienen met jezelf’. Speciaal voor thuiswerkers en online en offline freelancers en andere kleine startups (eenpitters). Het e-book kun je hier aanschaffen. En het gewone boek hier.

Het voordeel van deze boeken is dat ze vol staan met tips voor activiteiten die je allemaal prima vanuit huis kunt doen, ook naast een vaste baan en dat je er niet of nauwelijks startkapitaal voor nodig hebt. En het zijn alle drie ‘doe-boeken’ waar je direct mee aan de slag kunt. Als je ze nu besteld, heb je de boeken morgen in huis: alle boeken zijn binnen een dag leverbaar.

In mijn volgende blog zal ik een aantal andere favoriete boeken bespreken over een hot onderwerp in 2016: visuele content geven die ik zelf veel gebruik bij allerlei activiteiten waaronder presentaties en video’s.

Vg
Tony de Bree