tonyUitgangspunt

Uitgangspunt bij alle producten en diensten rond ‘geld verdienen met jezelf’ is dat alles wat ik samen met en voor klanten en samen met partners doe maatwerk is en bovendien naar draagkracht.

We hebben de ambitie om mensen en organisaties te helpen hun eigen broek op te houden en ze te leren ‘vissen’ en niet om ze zo lang mogelijk  ‘aan het lijntje’ te houden. Het gaat om het vergroten van de weerbaarheid van mensen en organisaties door mijzelf en onszelf als het om partners gaat zo snel mogelijk overbodig te maken. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de ‘train-de-trainer’ workshops rond  ‘Geld verdienen met jezelf’.  Bij dit alles staat  sociaal ondernemerschap centraal.

Hoe kunnen we samenwerken?

Globaal gezien kan ik jouw of je organisatie op een aantal manieren helpen:

– Met advisering online en offline,

– Met verschillende vormen van opleidingen & trainingen (online & offline), inclusief incompany.

– Met verschillende vormen van coaching (online & offline),

– Met allerlei manieren om kennis en ervaring te delen tijdens events, masterclasses, gastcolleges, roundtables, met boeken en met  digitale producten en andere content waaronder video’s, infographics, e-books en audio.

Uitgangspunt is om dat tegen een geringe vergoeding te doen als het b.v. om maatschappelijke organisaties zoals buurcentra, steungroepen en kerkelijke instellingen gaat. Meer weten? Vul dan onderstaand formulier in of bel of sms me op 06-34387806.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht