Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst.

E-learning voor beginners

decwriter

Papierenterminal van DEC. Eerst COO-examens in Leiden.

Morgen. Zoals je in ‘Geld verdienen met jezelf’ kunt lezen in hoofdstuk 7 zijn verdienmodellen rond online leren, trainen en coachen interessant om inkomen voor je te generen. Zoals alle interessante inkomstenstromen moet je uitgaan van je passie en je eigen, unieke kennis.

In mijn geval dus o.a. van mijn meer dan 25 jaar ervaring (zie hier) met het ontwerpen, produceren en distribueren van allerlei vormen van e-learning op verschillende media en met verschillende tools. Waaronder in het begin dus op

OR
OR

1 reactie

  1. Sjoerd Dijkstra

    Tony, wat leuk om dit te lezen. Ik heb zelf meegeprogrammeerd aan die APL statistiekexamens. Hels ingewikkeld (want APL) maar zeker voor die tijd ongelooflijk geavanceerd. Er waren overigens wel beeldschermen, omdat het programmeren van de opgaven anders wel erg lastig, zo niet onmogelijk werd, maar de studenten konden inderdaad de examens alleen op papier doen. Door de e-learning omgeving werden de resultaten meteen ondubbelzinnig vastgelegd. Het heeft me niet helemaal verbaasd waarom in de vele jaren daarna er eigenlijk toch nog zo weinig goede e-learning programma’s zijn gekomen. De mogelijkheden waren (en zijn) echt veel groter dan het gemiddelde lijstje vragen/antwoorden maar er komt veel meer bij kijken dan alleen slimme technologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Geld verdienen met jezelf

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑