faqHieronder vind je een lijst met een aantal veelgestelde vragen en de bijhorende antwoorden en/of een link naar de pagina op deze website waar je meer informatie over het onderwerp kunt vinden.  Als je een vraag mist, geef dat dan door, ok?

Hoe kan ik een gesigneerd exemplaar van ‘Geld verdienen met jezelf’ bestellen?

Als je een exemplaar van het boek als cadeautje wilt weggeven met een opdracht er in b.v., dan kan dat.  Stuur me dan een je informatie en je wensen via  dit formulier.

Waar kan ik een presentexemplaar van ‘Geld verdienen met jezelf’ krijgen?

Het boek is zo geschreven dat je het zowel als zelfstudieboek kunt gebruiken, voor verschillende doelgroepen in groepsverband of in combinatie, in ‘blended learning’.  Als je docent of begeleider op een onderwijsinstelling bent en je overweegt het boek in je eigen onderwijs of begeleiding te gaan gebruiken, stuur dan even een e-mail via  dit formulier. 

Waar kan ik het boek ‘Geld verdienen met jezelf’ kopen?

Je kunt het boek bij alle boekwinkels bestellen en je kunt het direct online aanschaffen. Bij de grote online webwinkels zoals bij Bol (klik hier) en bij managementboek.nl (klik hier) en bij veel lokale boekhandels zoals de Rijnlandse Boekhandel in Oegstgeest (zie hier) en bij Veenerick Boek en Kantoor in Roelofarendsveen hier.

Waar kan ik het gratis e-boek ‘Geld besparen met jezelf’ downloaden?

Informatie over waar je het gratis e-boek kunt downloaden staat op de achterflap van het boek. E-mail me anders even via dit formulier.

 Waar kan ik meerdere exemplaren van ‘Geld verdienen met jezelf’ kopen?

Als je meerdere exemplaren of zelfs een groot aantal exemplaren wilt aanschaffen voor je non-profit instelling, of opleidingsinstituut of omdat je mensen die boventallig worden en je organisatie een exemplaar wilt geven, neem dan even contact met me op door een e-mail te sturen (hier) of  even te bellen naar 06-34387806. Afhankelijk van de aantallen ben je namelijk op deze manier gegarandeerd altijd goedkoper uit dan dat je de boeken via online en offline boekwinkels bestelt.

Heb je een andere, dringende vraag, bel dan 06-34387806, of stuur me een sms of WhatsApp bericht naar dat nummer of neem contact op via Skype: tony.de.bree.