beerzandt

Beer Zandt van Spotcap Nederland in Grandcafe Van Buuren in Leiden met ‘Geld verdienen met jezelf’ tijdens het interview op 21-9-2015.

Vanmorgen  high-energy interview door Beer Zandt en Carolien van Spotcap Nederland, een start-up in de Nederlandse financiele sector. In Grandcafe Van Buuren in Leiden. Ze stelden vragen over de toekomst van de bancaire sector in Nederland, over Fintech-startups, over alternatieve financieringsmogelijkheden en nieuwe verdienmodellen en business modellen. Hier is de link naar het interview.

Beer had ‘Dinosaurier of krokodil’ gelezen en stelde daar scherpe vragen over. O.a. over digitale disruptie, digitale strategie, Fintech start-ups, nieuwe online verdienmodellen en online business modellen,  de toekomst van grootbanken in Nederland en nog veel meer.

En Beer ging graag nog even op de foto met ‘Geld verdienen met jezelf’ natuurlijk als ambassadeur. Thanks, Beer en Caroline. Was top.

Hier is de link naar het resultaat van het interview: ‘Vernieuwing in Finance. Een blik achter de schermen met Tony de Bree’: klik hier.

Vg
Tony

Volg me op Twitter hier @tonydebree,  of @dagboekbankier, op Facebook hier en op LinkedIn hier.