Vanuit een uitkering zoals de bijstand en de bbz voor jezelf beginnen met ‘Geld verdienen met jezelf’.

‘Geld verdienen met jezelf’ is oorspronkelijk geschreven voor mensen die hun vaste baan al dan niet vrijwillig verloren. Maar sinds het boek is uitgekomen, blijken o.a. ook mensen met een uitkering veel aan het boek en de oude en nieuwe formulieren te hebben gehad. Waaronder via het UWV zoals ikzelf na mijn vertrek bij de Bank heb gedaan en mensen in de bijstand.

Masterclasses voor mensen met een uitkering met het 5-stappenplan.

Daarnaast heb ikzelf aan verschillende groepen klanten in de bijstand masterclasses mogen geven waaronder aan jongeren van verschillende afkomst, vluchtelingen & ongehuwde moeders. Mensen die ik persoonlijk en samen met andere coaches en adviseurs met ‘Geld verdienen’ heb mogen helpen om al dan niet in combinatie met hun uitkering ‘hun eigen broek op te houden’.

Heb jij er wel eens over gedacht om vanuit je uitkering te kijken of je voor jezelf zou kunnen beginnen? Als je denkt dat je er geschikt voor bent en als je wilt weten hoe je ‘Geld kunt verdienen met jezelf’ kunt gebruiken om voor jezelf te beginnen, vraag dan eerst bij je gemeente of het UWV na wat je mogelijkheden zijn. Je kunt namelijk in sommige gevallen geld van de gemeente krijgen als startende ondernemer waaronder via de zogeheten Bbz-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen). maar in alle gevallen zijn er strikte voorwaarden waaronder je met toestemming bij mag verdienen en hoeveel.

Zelf met ‘Geld verdienen met jezelf’ uit de bijstand komen.

In de praktijk blijkt dat behoorlijk wat mensen in de Bijstand zelf met behulp van de ‘De Starters Blueprint’ en  ‘Geld verdienen met jezelf’ en de gratis formulieren of samen met coaches en adviseurs in staat zijn om gedeeltelijk of helemaal uit de uitkering te komen. Ik kan je ook adviseren over de levensvatbaarheid van je idee en van je oplossing en of je er zelf wel geschikt en klaar voor bent. Allemaal met behulp van de formulieren uit het boek en nieuw ontwikkelde hulpmiddelen. Zo krijg je voordat je begint al een goed beeld wat de slaagkans van je idee, je plan en je onderneming. Mooi toch?

Meer weten? Stuur me dan hier even een email: