Steeds meer klanten gebruiken ‘Geld verdienen met jezelf’ en ‘Kan het vliegen? om zelf slim online of offline geld te verdienen en/of helpen hun klanten er mee.

Steeds mensen gebruiken ‘Geld verdienen met jezelf’ en ‘Kan het vliegen? om zelf slim online of offline geld te verdienen en/of helpen hun klanten er mee.

De lijst van organisaties, bedrijven en individuen die op de een of andere manier ‘Geld verdienen met jezelf’ en de aanpak van ‘De Starters Blueprint’ al dan niet in combinatie met ‘Kan het vliegen?’ voor zichzelf gebruiken of als onderdeel van advisering, een opleiding, training of coachingstraject binnen grote en kleine organisaties blijft maar groeien. Super.

Daarbij zijn o.a.:

Advieskantoren, business schools, coaches, corporates (waaronder bedrijven uit de financiele sector), event organisers, executives en senior managers (financial services, overheidsinstellingen en andere corporates), familiebedrijven, financieel adviseurs, gemeenten, hogescholen, MKB-bedrijven, ministeries, opleiders, scale-ups, starters (senior managers & executives, studenten en mensen in de bijstand b.v.), trainers, universiteiten, ZZP’ers en nog veel meer mensen.

Daar ben ik super blij mee. Wil jij voor jezelf of voor je organisatie gebruik maken van alle kennis en ervaring rond de thema’s van online en offline geld verdienen met jezelf, je talenten en je netwerk, stuur me dan nu hieronder een email met je behoefte of je probleem. Dan meen ik direct contact met je op om te zien of ik je kan helpen.

En let’s connect en volg me op LinkedIn hier, op Twitter: @tonydebree, @dagboekbankier en @fintechtrends en op Facebook.