derektrucksEen van de thema’s in ‘Geld verdienen met jezelf’ is dus inkomsten genereren met je passie. Zoals b.v. met muziek maken. En dit is juist het thema van de masterclass die in Rotterdam georganiseerd gaan worden op 8 december voor jongeren.

Ik ben zelf dus een grote fan van Southern Rock uit het zuiden van de Verenigde Staten en van gitaristen als Derek Trucks die vroeger bij de Allman Brothers speelde en onlangs met zijn vrouw  Susan Tedeshki in Utrecht speelde (zie foto). Ik speelde vroeger zelf veel op een Gibson Les Paul en was een van de oprichters van de Leidse Vereniging van Popmuzikanten. Muziek maken is gewoon het mooiste wat er is. Punt.

Masterclass voor werkeloze jongeren.

Dus ik vond het helemaal top toen ik twee weken geleden gevraagd werd om een eerste masterclass te kunnen geven op 8 december voor jongeren zonder werk die met hun passie voor muziek inkomen willen gaan generen. Het idee is om ze in 2-3 uur tijd een aantal stappen te laten doorlopen om ze zo wat ideeen te laten opdoen om ‘hun eigen broek op te leren houden’. En dan daarna nog een tweede masterclass. Zin in!

Wordt vervolgd.

Vg
Tony

p.s.
Heb je belangstelling om me zo’n maatwerk masterclass te laten geven? Bel me dan even op 06-34387806 of vul je info hier in.