63Goedemiddag.

Uitgangspunt bij alle bestaande en nieuwe producten en diensten rond ‘Geld verdienen met jezelf’ is dat alles maatwerk is en bovendien naar draagkracht. Waarom dat is en wat dat voor jou of voor jouw organisatie betekent, kun je hier lezen.

Missie en visie.

We hebben de ambitie om mensen en organisaties te helpen hun eigen broek op te houden en ze te leren vissen en niet om ze zo lang mogelijk ‘aan het lijntje’ te houden. Het gaat om het vergroten van de weerbaarheid van mensen en organisaties door mijzelf en onszelf als het om partners gaat zo snel mogelijk overbodig te maken. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de ‘train-de-trainer’ workshops rond ‘Geld verdienen met jezelf’ waar nu pilots van draaien. Bij alles staat sociaal ondernemerschap centraal.

Hoe kunnen we samenwerken?

Globaal gezien kan ik jouw of je organisatie op een aantal manieren helpen:

– Met advisering online en offline

– Met verschillende vormen van opleidingen & trainingen (online & offline);

– Met verschillende vormen van coaching offline en online;

– Met allerlei manieren om kennis en ervaring te delen tijdens events, masterclasses, met boeken en met digitale producten en andere content waaronder video’s, infographics, e-books en audio’s.

Binnenkort komt daar nog een aantal andere nieuwe diensten rond belangrijke online trends zoals mobile, social media en online video bij….maar daarover later meer.

Uitgangspunt is om dat tegen een geringe vergoeding te doen als het om maatschappelijke organisaties zoals buurcentra, steungroepen & kerkelijke instellingen gaat. Of voor niets, zoals de gratis exemplaren van ‘Geld verdienen met jezelf’ voor de bibliotheek van De Nieuwe Banier in Rotterdam.

Meer weten? Vul dan onderstaand formulier in of bel of sms me op 06-34387806 (WhatsApp, Telegram of Viber kan ook).

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht