De Starters Blueprint (c) 2018, Tony de Bree.

‘De Starters Blueprint’ voor starters, consulenten, trainers en coaches.

Een praktische toolkit voor starters, adviseurs, consulenten en coaches in combinatie met de checklists en andere onderdelen uit ‘Geld verdienen met jezelf’.

Inleiding.

Sinds ‘Geld verdienen met jezelf’ is uitgekomen is er voor en door verschillende soorten starters, docenten, consulenten en business coaches en door mijzelf veel materiaal ontwikkeld voor coaching, masterclasses en workshops en als extra zelfstudiemateriaal en cases. Dat materiaal wordt nu stap-voor-stap op de markt gebracht onder het label ‘de Starters Blueprint’.

Wat is ‘De Starters Blueprint’?

Aan de hand van de vele verschillende coachingstrajecten, workshops en masterclasses voor verschillende doelgroepen die er inmiddels met ‘Geld verdienen met jezelf’ door anderen en door mijzelf gegeven zijn, is er veel lesmateriaal ontwikkeld in het Nederlands en in het Engels. Daarbij ontdekten we dat het mogelijk is om een simpel 5-stappenplan voor starters en voor actieve ondernemers te ontwikkelen in combinatie met simpele checklists en ander zelfstudiemateriaal. Het resultaat is een praktische toolkit. ‘De Starters Blueprint’,  die ik zelf ook maandelijks gebruik om te kijken of ikzelf nog wel met de juiste dingen bezig ben en waar ik ‘met mijzelf’ en met de mensen die ik ken en kan vertrouwen ‘geld ga verdienen’.

De ‘Starters Blueprint’ is een 5-stappenaanpak op basis van een aantal hoofdstukken uit ‘Geld verdienen met jezelf’, aangevuld met nieuw materiaal in verschillende vormen voor starters, consulenten, trainers en (business) coaches. Waaronder nieuwe checklists, nieuw zelfstudiemateriaal en nieuwe opdrachten bij ieder van de belangrijkste hoofdstukken.

De 5-stappen in ‘De Starters Blueprint’ zijn:

  • Doe je huiswerk.
  • Kies je projecten.
  • Kies je unieke business model.
  • Stel je oplossing samen.
  • Vermarkt en verkoop je oplossing.

Hiermee kun je als starter, als actieve ondernemer of als ondernemers adviseur of ondernemerscoach de belangrijkste onderdelen van je ‘geld verdienen met jezelf’ ondernemingsplan invullen aangezien deze 5 stappen de meeste onderwerpen uit je ‘ondernemingsplan invullen.

Meer blogs & info over ‘De Starters Blueprint’ lezen?

Als je meer blogs wilt lezen over ‘De Starters Blueprint’,  bookmark dan deze categorie . Morgen verschijnt het volgende blog al!

Meer weten?

Mocht je meer willen weten over deze aanpak voor jouw organisatie, of dat nu een grootbank of een Ministerie is, bel me dan direct op 06-34387806 of email me hier, dan maken we even een korte afspraak: