1 oktober - Dag van de Innovatie, Rotterdam in de Van Nelle Fabriek.

1 oktober – Dag van de Innovatie, Rotterdam in de Van Nelle Fabriek. ‘Geld verdienen met jezelf’ op de stand van Rotter Dam.

Goed nieuws voor alle Rotterdammers die voor zichzelf willen beginnen of al zelfstandig ondernemer zijn, maar extra inkomen kunnen gebruiken: je kunt op de Dag van de Innovatie in Rotterdam in de Van Nelle Fabriek op 1 oktober bij de stand van Rotter Dam, ‘Geld verdienen met jezelf’ met Rotter Dam’s  of met Euro’s aanschaffen.

‘Verder komen met innovatie’ als centraal thema van De dag van de Innovatie van de Kamer van Koophandel.

In de aankondiging van de Kamer van Koophandel is te lezen: ‘U bent ondernemer met passie en lef en zoekt groeikansen voor uw bedrijf. U ziet de mogelijkheden, maar u vraagt zich alleen nog af waar te beginnen en met wie. Kom naar de Dag van de Innovatie op een van de 5 locaties!’

Geld verdienen met jezelf met passie en met lef.

Dit sluit prima aan op de praktische aanpak met het zes stappenplan, de ‘Blueprint’, die je terug kunt vinden in ‘Geld verdienen met jezelf’. Zo wordt in hoofdstuk 2 uitgebreid uitgelegd hoe je je passies en hobbie’s kunt gebruiken als een van je ‘micro-businesses’ zoals ik ze noem. een mooi voorbeeld uit het boek is deze site: www.howcaniplaytheguitar.com, een site gebouwd rond mijn passie voor Southern Rock en de Allman Brothers Band. In het boek lees je het verdienmodel (weten wat dat is? Lees dit blog) met de verschillende inkomstenstromen en het unieke business model hierachter.

‘Geld verdienen met jezelf’ op de stand van Rotter dam in de Van Nelle fabriek op 1 oktober a.s.

Dam is volop aanwezig op deze landelijke, door de Kamer van Koophandel georganiseerde ‘Dag van de Innovatie’. Alle informatie over deze dag, inclusief mogelijkheid tot deelname, tref je aan op de website van de KvK.

Locatie : Van Nelle Fabriek

Contact : arie.smitskamp@rotter-dam.nl

p.s.

Als je wilt kun je je exemplaar alvast reserveren, want we verwachten dat ze als zoetjes broodjes weg zullen vliegen. Stuur je naam, adres en telefoonnummer naar arie.smitskamp@rotter-dam.nl.