IMG_20151110_112351Afgelopen zondagavond 22 november, werd door KRO/NCRV het programma Kruispunt uitgezonden onder de titel ‘De crisis voorbij’. Joris Luijendijk, Femke Halsema, dominee Joost Roselaers en ikzelf als ex-ABN Amro’er en auteur van ‘Dagboek van een bankier’. Hier is de link naar de uitzending voor wie het gemist heeft.

Link naar ‘KRO Kruispunt van 22 november.

Hierbij dus de link:

http://www.npo.nl/kruispunt/22-11-2015/KN_1675295

Wat er in die 26 jaar echt gebeurd is in en rond ABN Amro.

Meer weten over wat er echt gebeurd is inclusief over ‘de bank van Zalm? Lees dan wat lezers schrijven over het boek ‘Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi’ over 26 jaar ABN Amro hier en bestel het boek nu direct inclusief het hoofdstuk over ‘De bank van Zalm’ en ‘Epiloog: als je niets verandert, verandert er niets’ met 70 verhalen & 21 cartoons bij managementboek.nl, Bol.com, Van Gorcum, in Oegstgeest & in Roelofarendsveen.

En wil je dat ik spreek op jouw bijeenkomst, conferentie of ander event in binnen- en buitenland? Geef dan je informatie hier op of vraag als je bij een grote organisatie werkt een offerte aan via Speakersacademy hier.

Volg me op Twitter @tonydebree en @dagboekbankier en LinkedIn hier.