Voor jezelf beginnen in spannend. Zeker als je heel lang werknemer met een vast inkomen bij een groot bedrijf bent geweest. En daarom schreef ik ‘Geld verdienen met jezelf’ en geef ik masterclasses en workshops op maat.

In de praktijk blijkt dat veel mensen zonder hulp het stappenplan (zie hier) uit ‘Geld verdienen met jezelf’ kunnen doorlopen en dat was ook de bedoeling.

Persoonlijke en business coaching op maat.

Maar sommige startende en ervaren ondernemers blijken toch hulp nodig te hebben.  Want hoe stel je nu je eigen verdienmodel snel op, hoe stuur je snel bij en met wie werk je het beste samen?  Het antwoord op deze en op veel andere vragen kun je krijgen tijdens persoonlijke coaching  sessies via  Online Business Coaching on Demand (C) 2016.

Er zijn verschillende coaching sessies voor startende en voor gevorderde ondernemers te boeken, op zowel online business, offline business en op persoonlijk vlak. Tijdens de sessies komen alle onderwerpen uit het stappenplan uit ‘Geld verdienen met jezelf’ aan de orde waaronder je eigen verdienmodel, je eigen business model en online en offline  marketing. je kunt ook kiezen voor een of meer sessies per stap.Zodat jij jezelf kunt onderscheiden van anderen en niet al na een jaar de deuren moet sluiten.

Met online business coaching on demand bepaal je zelf hoe vaak, wanneer en waar je hulp nodig hebt. Stuur ons een e-mailbericht voor een intake-coaching, deze intake is geheel gratis. Stuur je bericht naar onlinebusinesscoaching@tonydebree.com.

Wil je liever face-to-face coaching, dan kan dat ook. Geen probleem. Boek hier.

Bewaren

Bewaren