tony

Welkom op deze site. Super dat je even langs hebt willen komen. Hieronder vertel ik even in het kort wie ik ben en hoe het idee en vervolgens het hele concept rond ‘Geld verdienen met jezelf’ is ontstaan en waarom we daar nu met een aantal partners mee verder gaan.

Mijn eigen broek op moeten houden.

Door het failissement van mijn vader heb ik altijd mijn eigen broek op moeten houden en allerlei soorten baantjes en klusjes op moeten pakken. Om mijn studie te kunnen betalen heb ik veel schoonmaakwerk gedaan en ben ik gratis ICT-cursussen bij de Universiteit Leiden gaan volgen om me om- en bij te scholen in de ICT. Daar werd ik student-assistent en leerde ik Computer Ondersteund Opleiden ontwerpen en programmeren, iets wat nu ‘e-learning’ heet. Vervolgens werd ik in 1985 door de Amro Bank geheadhunt om daar op grote schaal e-learning in ICT tbv ‘digital skills’  en om de om- en bijscholing van medewerkers die hun baan verloren door automatisering tot ICT-professional te coordineren.

In de periode daarna heb ik een mooie carriere gehad, heb ik een European Executive MBA gehaald en ben ik in 2001 gepromoveerd in de bedrijfskunde op digital disruption, de digitale economie en digitale strategie met een proefschrift getiteld ‘Transformation of Financial Services Companies’.

De producten en diensten rond het boek ‘Geld verdienen met jezelf. 

De producten en diensten voor de verschillende klantengroepen rond het boek ‘Geld verdienen met jezelf’ zijn ontstaan en ontstaan nog steeds rond die ervaringen in mijn jeugd en op de ervaringen:

– met een groot aantal klassikale opleidingen en trainingen en met e-learning;

– bij Corporate IT Strategy van ABN Amro met het beoordelen van e-business & e-commerce plannen en van .com start-ups;

– als online ondernemer in deeltijd met ‘micro-businesses’ vanaf 2001 als onderdeel van mijn ‘carrièreplan b’;

– van mijn 13.000+ online klanten en partners (thuiswerkers & online freelancers) wereldwijd in die tijd;

– als global transitiemanager en change manager in de 26 jaar bij ABN Amro waaronder de split-up van de bank (2008-2012);

– met mijn eigen exit- en outplacement als hoogopgeleide en ervaren 50+ (2011);

– de kennis en ervaring die ik dagelijks op doe door 2 uur per dag aan om- en bijscholing te doen met zelfstudie, e-books, video’s en webinars met mensen wereldwijd.

Waarom ‘Geld verdienen met jezelf’?

Veel mensen verliezen op dit moment hun vaste baan door digitalisering, automatisering en globalisering, steeds meer mensen komen in de bijstand terecht en zijn al dan niet verborgen werkeloos en veel jonge mensen hebben moeite om genoeg geld te verdienen om hun hoofd boven water te houden. Voor al deze mensen heb ik dit doe-het-zelf boek geschreven, geef ik workshops en coach ik mensen. Om zo iets terug te kunnen doen en het allemaal wat gemakkelijker te maken voor jong en oud. Veel succes er mee en deel je kennis en ervaring met de mensen op deze site. Dat is de deeleconomie in de praktijk….

Tot snel hoop ik!

Tony de Bree
Telefoon: 06-34387806 en Skype: tony.de.bree.

p.s.
Vergeet me niet te volgen op Twitter (klik hier) en op LinkedIn (klik hier) te linken, ok?