clapper-board1Goedemorgen,

zoals je hier hebt kunnen lezen wordt online video steeds belangrijker in 2015.  Als je slim bent en je wilt extra inkomen genereren met activiteiten rond online video,  dat is het dus handig om daar met zo laag mogelijk opstartkosten mee te beginnen (zie formulier hoofdstuk 7 ‘Kies je projecten’, hier). Of je nu een grote onderneming, een starter, een start-up, een online freelancer of zzp’er bent.

Ik heb me de afgelopen 6 maanden om- en bijgeschoold om dat zelf ook kunnen doen (zie b.v. de simpele video’s bij mijn boeken op managementboek.nl en alle video’s op deze site) als onderdeel van mijn eigen plannen voor 2015. Naast dure apparatuur en software heb ik ook goedkope hard- en software gekocht bij winkels om de hoek: bij Action, Lidl en Kruidvat en…..tot mijn grote verbazing heb ik ontdekt dat sommige van die producten best wel goed zijn om mee te starten in combinatie met je mobieltje b.v. En dat is goed nieuws in crisistijd toch?

Dus daarom zal ik de komend tijd mijn praktische ervaringen delen met producten als selfie-sticks, visooglenzen & smartphone-telelenzen en b.v kleine digital sportcamera’s.  Als je zelf nog ervaringen en tips hebt, deel die dan ook, ok?

Nog een prettige dag.

Vg
Tony
p.s.
Volg me op Twitter op @tonydebree en let’s connect op Linkedin hier, ok?