videoplayer2d_800x467Morgen.

Ik ben de laatste tijd door een aantal 55+ers uit de financiele sector benaderd met een verzoek om hulp. Een aantal HR-professionals heeft me ook gevraagd om mee te denken over ‘je eigen broek ophouden’ en ‘ondernemerschap’ tijdens reorganisaties en bij boventalligheid van o.a. diezelfde doelgroep. Daarom zijn daar nu deze concrete  oplossingen voor met ‘Geld verdienen met jezelf’ om voor jezelf te beginnen.

Introductie.

Zoals ikzelf heb ervaren en veel mensen van boven de 55+ met mij als ik de reacties de afgelopen maanden mag geloven, sluiten veel trajecten bij banken en verzekeraars niet of nauwelijks aan bij de nieuwe realiteit op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom is nu voor een beperkt aantal instellingen de volgende waardepropositie ontwikkeld. Beperkt omdat slimme organisaties zich hiermee kunnen onderscheiden van anderen in hun sector.

Doel van modulaire maatwerk workshops, persoonlijke coaching & e-learning.

Doel van deze nieuwe modulaire oplossingen op maat is om hoogopgeleide 55+ers die boventallig zijn of worden snel en beter voor te bereiden  op de werkelijkheid van de huidige arbeidsmarkt naast de bekende traditionele activiteiten als sollicitatietrainingen en rollenspelen.

Voordeel in vergelijking met andere aanpakken.

Als je voor jezelf wilt beginnen heb je b.v. aan het eind van de sessies je eigen plan klaar met je eigen unieke businessmodel volgens de blueprint uit ‘Geld verdienen met jezelf’. Voor bedrijven en non-profitorganisaties is de aanpak rond ‘Geld verdienen met jezelf’ ook interessant. Op deze manier worden de kosten van je dure outplacementtrajecten in termen van tijd en geld sterk gereduceerd door de modulaire opzet en nemen hoogopgeleide managers en medewerkers op een positieve manier afscheid van je organisatie met een grotere kans om ‘hun eigen broek op te houden’. Bovendien zijn er afspraken met de uitgever gemaakt over interessante kortingen bij aanschaf van grotere aantallen van het doe-het-zelf boek ‘Geld verdienen met jezelf’.

Diensten:

a) Korte modulaire incompany cursussen en hands-on trainingen op maat over de volgende thema’s:

1) Praktische tips als je boventallig bent of dreigt te worden

2) Van werknemer tot ondernemer (inclusief test)

3) Wat is jouw carriereplan b en hoe maak je zo’n plan?

4) Leren solliciteren EN je eigen broek ophouden (workshops)

b) Persoonlijke coaching en business coaching op maat online en/of online.

c) Modulair e-learning en online en offline zelfstudie materiaal waaronder verschillende soort online video’s. Daar staan deze afbeeldingen voor:

videoplayer2d_800x467

Doel van deze nieuwe modulaire oplossingen op maat.

Doel van deze nieuwe diensten op maat is om hoogopgeleide 55+ers die boventallig zijn of worden snel en beter voor te bereiden  op de werkelijkheid van de huidige arbeidsmarkt door de persoonlijke transitie te vergemakkelijken. Als je voor jezelf wilt beginnen heb je aan het eind van de sessies je eigen plan klaar met je eigen unieke businessmodel volgens de blueprint uit ‘Geld verdienen met jezelf’. Voor bedrijven en non-profitorganisaties is deze aanpak ook interessant. Op deze manier worden de kosten van je dure outplacementtrajecten in termen van tijd en geld sterk gereduceerd door de modulaire opzet en nemen hoogopgeleide managers en medewerkers op een positieve manier afscheid van je organisatie met een grotere kans om ‘hun eigen broek op te houden’.

Meer weten? Bel me dan nu voor een afspraak op 06-34387806. Je kunt me ook bereiken via LinkedIn hier. Of stuur me nu een e-mail:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht