geldverdienenmetjezelfVanmorgen weer een review van ‘Geld verdienen met jezelf’ binnengekregen. Deze keer van Utrecht Business, maart 2015. Hieronder volgt de boekbespreking.

‘Van werken bij een bank werd Tony de Bree niet gelukkig. Voldoening haalde hij wel uit de naast zijn baan gestarte internetactiviteiten. Bij weer een reorganisatie zag De Bree zijn kans schoon; hij stapte uit en werd fulltime ondernemer. Veel mensen zitten in een vergelijkbare positie, met ondernemerschap als mogelijk lonkend perspectief. Maar hoe pak je dat aan? Uit eigen ervaring geeft De Bree een groot aantal tips, do’s en dont’s voor het nieuwe ondernemen: het ontwikkelen en verkopen van diensten waarbij Internet een centrale rol speelt. Zijn raad: maak een slimme scan van mogelijkheden en kansen. Selecteer vervolgens die activiteiten die het best bij je passen en waarmee geld te verdienen is. Samenwerken en slim inkopen zijn belangrijke pijlers, Specialisatie kan helpen, maar met verschillende ijzers in het vuur ben je minder kwetsbaar’.

Meer weten over de inhoud van ‘Geld verdienen met jezelf’ en hoe jij slim kunt stapelen online en offline en je eigen broek kunt leren ophouden, lees dan hier verder.