1fa14fb0Een van de doelen van ‘Geld verdienen met jezelf’ is het snel aan de slag kunnen gaan op basis van je eigen talenten en je passies. En dat is precies wat Jack Duineveld deed! Lees zijn ervaringen hieronder.

Nadat Tony de Bree en ik, op aanraden van een wederzijdse vriend, samen een kop koffie hadden gedronken, was ik zeer geïnspireerd. Op dat moment niet zozeer door de gespreksonderwerpen, maar meer door de persoon Tony zelf.

Een flinke tijd daarna gebeurde er gelijkertijd een aantal belangrijke zaken in mijn leven, niet eens onplezierig maar ze gebeurden gewoon.

Deze zaken deden mij beslissen om afscheid te gaan nemen van mijn baan, wat ik overigens met veel plezier deed, en voor mijzelf te beginnen. Vervolgens heb ik goede afspraken gemaakt met mijn werkgever.

Toen ik opgetogen thuis kwam van mijn gesprek, zag ik plots op de boekenstapel het boek liggen wat ik van Tony had gehad toen hij bij mij was: “geld verdienen met jezelf”.

Tot op dat moment had ik er nog niet bewust naar gekeken (sorry Tony J!), maar nu werd ik er als een magneet naar toe getrokken.

Ik heb het in één ruk uitgelezen en ben inmiddels klaar met de opdrachten. Alleen al het verbinden van mijn passies gaven me meer dan 150 ideeën, waarvan sommige grappig en andere serieuze businessmogelijkheden.

Tony, heel erg bedankt voor de inspiratie die je me hebt gegeven, eerst in ons gesprek en later met je boek. Een praktisch doe-het-zelf boek en een aanrader voor mensen die voor zich zelf willen beginnen en geld willen verdienen met hun passies. ‘.

Jack Duineveld
Noorderkwartier N.V.

p.s.
Meer reviews lezen? Klik dan hier of wil je het boek direct bestellen? Klik dan hier. Wil je een afspraak met me maken, klik dan hier.