geldverdienenkleinWeer een nieuwe review van ‘Geld verdienen met jezelf’. Nu van Edwin Visser, eigenaar van @zzpnetwerk, een grote online community van interimmers: ‘zelfgekozen zzp’ers’ zoals hij de leden noemt. Hier is hij.

‘Ik heb het boek “geld verdienen met jezelf” met erg veel plezier gelezen tijdens mijn vakantie in mijn hangmat in Frankrijk. Het is lekker vlot geschreven en vol voorbeelden van deze tijd. Het inspireert me en geeft me een bom aan energie. En dat is wat een zzp’er nodig heeft. Je werkt immers in je eentje en dan is een goed boek als hulp wel zo aangenaam. Je hebt gelijk zin om echt te gaan ondernemen. Het boek staat vol hulpmiddelen, invuloefening en opdrachten. Je kan het daarom goed gebruiken als leidraad voor het realiseren van je PLAN B.

Veel zzp’ers , die ik ken, werken op interim basis voor slechts enkele opdrachtgevers per jaar. Dan hoef ik je niet te vertellen dat dat erg risicovol is. Het is dan, voor de interim zzp’er, wel zo handig om een plan B te hebben.

Mijn tip is om, de goedkopere, e-paper versie te bestellen. Daarin kan je gelijk de oefeningen doen. Ik heb het boek om mijn iPad gedownload en dan kan ik er eenvoudig de oefeningen/opdrachten invullen, bijhouden en nalezen. Super handig. De formulieren en hulpmiddelen gaan we ook gebruiken voor initiatieven van @zzpnetwerk’.

Edwin Visser, eigenaar van @ZZPnetwerk DE online community voor interimmers.

p.s. Je kunt het boek overal online en offline bestellen. Klik hier voor meer informatie.