geldverdienenworkshops

Review van ‘Geld verdienen met jezelf’ door Ada van Dijk van Studio van Dijk in Rotterdam.

Steeds meer online en offline ondernemers waaronder veel ZZP’ers ontdekken het praktische boek ‘Geld verdienen met jezelf’. Zo werden er 19 november j.l. tijdens het congres van ZZPRotterdam al meer dan 20 verkocht aan zelfstandige ondernemers die vaak moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Fotografe Ada van Dijk van Studio van Dijk uit Rotterdam kocht het boek en las het in een keer uit! Hier volgt haar review.

‘Dit boek van Tony de Bree geeft je onmiddellijk een goed humeur. Hij schrijft over de dagelijkse dingen die je gewoon moet doen om een eenmanszaak de lucht in te krijgen. Daarin gaat hij verder dan een algemene handleiding omdat hij je aanmoedigt je eigen leven en vaardigheden tot uitgangspunt te nemen. Het is zo toegankelijk dat je er ook echt aan begint en – in mijn geval – ook de goede dingen doet. Een van zijn (vele) favoriete producten is gratis e-books.

binderAls je GELD VERDIENEN MET JEZELF koopt krijg je er het gratis e-book GELD BESPAREN MET JEZELF vanzelf bij. Als we allemaal zo vlot schrijven als Tony zou er een vloedgolf nieuwe en zeer originele e-books op de markt komen, die allemaal door een koper van dit boek in elkaar gezet zijn’.

Ada van Dijk
Studio van Dijk

Top, Ada. Thanks. Wil je nog meer reviews van lezers zien, klik dan hier. En wil je een of meer boeken bestellen, bestel ‘Geld verdienen met jezelf’ dan hier. Als je me wilt laten optreden op jouw ZZP-congres of bijeenkomst, geef dan je informatie hier op of bel me op 06-34387806, ok?

Je kunt me volgen op Twitter op @tonydebree, op Facebook hier en op LinkedIn hier. Let’s connect!