goudenkooi2Voor jezelf beginnen in spannend. Zeker als je heel lang werknemer met een vast inkomen bij een groot bedrijf bent geweest en je uit je Gouden Kooi wilt komen. En daarom schreef ik ‘Geld verdienen met jezelf’ en geef ik incompany masterclasses en workshops op maat. In de praktijk blijkt dat veel mensen zonder hulp het stappenplan (zie hier) uit ‘Geld verdienen met jezelf’ kunnen doorlopen en dat was ook de bedoeling.

Persoonlijke en business coaching op maat.

Maar sommige startende en ervaren ondernemers blijken toch hulp nodig te hebben.  Want hoe stel je nu je eigen verdienmodel snel op, hoe stuur je snel bij en met wie werk je het beste samen?  Het antwoord op deze en op veel andere vragen kun je krijgen tijdens persoonlijke coaching  sessies via  Online Business Coaching on Demand (C) 2016.

Er zijn verschillende coaching sessies voor startende en voor gevorderde ondernemers te boeken, op zowel online business, offline business en op persoonlijk vlak. Tijdens de sessies komen alle onderwerpen uit het stappenplan uit ‘Geld verdienen met jezelf’ aan de orde waaronder je eigen verdienmodel, je eigen business model en online en offline  marketing. Je kunt ook kiezen voor een of meer sessies per stap. Zodat jij jezelf kunt onderscheiden van anderen en niet al na een jaar de deuren moet sluiten.

Onderwerpen naar keuze.

Met online business coaching on demand bepaal je zelf hoe vaak, wanneer en waar je hulp nodig hebt. Een sessie duurt 60 minuten en de prijs wordt in onderling overleg vastgesteld. De sessies zijn volledig 1-op-1 met mij persoonlijk of met een van de door mij gecertificeerde docenten en coaches. De onderwerpen die aan de orde komen bepalen we samen in onderling overleg. Ik gebruik wel het stappenplan uit ‘Geld verdienen met jezelf’ als leidraad.

Lezers van ‘Geld verdienen met jezelf’ hebben voorrang.

Ik kan maar een paar mensen en bedrijven actief coachen, dus bestaande klanten en lezers van ‘Geld verdienen met jezelf’ krijgen voorrang.

Stuur ons een e-mailbericht voor een intake-coaching, deze intake is geheel gratis. Vul onderstaand formulier dus in en we nemen contact met je op. Wil je liever face-to-face coaching, dan kan dat ook. Geen probleem. Vul dan ook het onderstaande formulier in.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht