Snel goed business advies op maat of even sparren? Dat kan! Boek een persoonlijk starter, online starter of ZZP’er spreekuur.

Veel mensen zijn om verschillende redenen de afgelopen jaren voor zichzelf begonnen. En uit eigen ervaring weet ik dat dat niet eenvoudig is. Zeker niet als je jarenlang een vaste betrekking hebt gehad. De ervaring leert dat veel starters, online starters en ZZP’ers de grootste moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Voor die mensen heb ik ‘Geld verdienen met jezelf’ geschreven.

Een spreekuur in Den Haag kan je als starter, online starter, of ZZP’er enorm helpen om de slaagkans van je onderneming te vergroten op basis van de ervaringen van iemand die al 25 jaar ondernemers helpt , zelf de overgang van een vaste baan naar ZZP’er heeft meegemaakt en al sinds 2001 in deeltijd succesvol onderneemt.  Ter voorbereiding kun je alvast je huiswerk doen mbv hoofdstuk 6 van ‘Geld verdienen met jezelf’. Stuur me die informatie dan even vooraf toe om de tijd goed te gebruiken. Of we kunnen het huiswerk samen doen.

Kosten € 99,00 Inclusief BTW inclusief exemplaar van ‘Geld verdienen met jezelf’ (tijdelijke aanbieding).

Boek hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren