Snel een gedegen business advies op maat of even sparren? Dat kan! Boek een persoonlijk startup of scale-up spreekuur.

Als oprichter van een startup of ondernemer in een scale-up moet je vaak aan veel verschillende dingen denken. De ervaring van de afgelopen 25 jaar leert dat verreweg het grootste gedeelte van online en offline startups en scale-ups het om dezelfde redenen niet redden. Als je dat als oprichter of investeerder wilt voorkomen, moet je het dus anders aanpakken.

Een spreekuur in Den Haag kan je enorm helpen om de slaagkans van je onderneming te vergroten op basis van de ervaringen van iemand die al 25 jaar ondernemers helpt , al sinds 2001 internet start-ups en scale-ups beoordeelt inclusief in Fintech en Regtech en oprichters en teams traint en coacht en online onderneemt in deeltijd (zie mijn LinkedIn-profiel). Van idee tot en met succesvolle startup. Ter voorbereiding kun je me alvast wat informatie sturen om de tijd goed te kunnen gebruiken. De vragen stuur ik je toe.

Kosten € 125,00 Inclusief BTW inclusief een exemplaar van ‘Geld verdienen met jezelf’ of ‘Kan het vliegen?’ (Q1 2017).

Boek hier.

p.s.

Als je niet naar Den Haag kunt of wilt komen, kunnen we ook een online startup of scale-up spreekuur inplannen via Skype of Google Hangouts.

Bewaren

Bewaren