Masterclass 'Intern ondernemerderschap' voor Studelta door Tony de Bree. Studelta is een jong, dynamisch bedrijf dat jonge mensen inzet als Young Professional bij o.a. Banken en Verzekeraars. Op 25 mei a.s. geef ik daar een incompany masterclass ‘Intern ondernemerschap’.  Steeds meer bedrijven werken met interne teams en met scrum teams. Of zetten zelfs interne start-ups op.

Om daar als Young Professional succesvol deel van te kunnen uitmaken heb je het profiel  van ‘intern ondernemer’ nodig. en daarom heeft Studelta me gevraagd een masterclass in onderling overleg een masterclass samen te stellen voor Young Professionals.

Doel en inhoud van de masterclass.

In deze masterclass wordt aan  de hand van theorie, praktijk en de ervaringen van de deelnemers antwoord gegeven op vragen als:

Hoe ondernemend ben jij eigenlijk? Wat is ondernemerschap? Wat kun je leren van succesvolle ondernemers? Hoe kun jij inhoud geven aan intern ondernemerschap bij je werkgever? Hoe herken je de bedrijfscultuur binnen een organisatie en hoe stel je een topteam samen? Daarnaast wordt aandacht besteed aan het profiel van ‘de Medewerker van de toekomst’ en ‘De Bank van de toekomst’.

We kiezen voor het ‘pressure cooker-model’ waarin je in korte tijd probeert samen zoveel mogelijk toe te passen en tot concrete resultaten te komen zoals gebruikelijk is aan b.v. Amerikaanse business schools. Dus vooral veel doen en samen leren.

We gebruiken hiervoor een aantal oefeningen uit ‘Geld verdienen met jezelf’, maar ook uit ‘Dinosaurier of krokodil’ en daarnaast gebruiken we een aantal van de persoonlijke verhalen en ervaringen van Tony uit ‘Dagboek van een bankier’  als voorbeeld en als basis voor opdrachten.

Meer weten over een masterclass of workshop ‘intern ondernemerschap’ op maat?

Is een maatwerk masterclass ‘intern ondernemerschap’ iets voor jouw organisatie, bel me dan nu op 06-34387806, stuur een bericht via WhatsAppof of e-mail me met behulp van dit formulier  voor een gratis intake-gesprek. Kom van je bank af en begin nu!